Как да поръчам от http://www.signup.bg?

Избирате желан продукт, например механизъм за фирмен печат, който добавяте в потребителската кошница. Попълвате в празното поле данните, които са необходими за неговото изработване. В зависимост от избрания продукт или услуга, нашите специалисти ще изготвят индивидуален проект, който ще получите на електронната си поща, заедно с детайлите по направената от Вас заявка. Ако разполагате с готов файл, може да използваме него при желание от Ваша страна. След като е изработено от Нас и потвърдено от Вас, готовото изделие получавате чрез куриер на посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма със стандартните срокове за доставка, условия и цени на съответната куриерска фирма.

При поръчка от http://www.signup.bg трябва да попълните коректно всички данни за доставка, фактуриране, начин на получаване и плащане. За оn-line поръчка на фирмени печати или фактури е нужно да представите документ, че имате право да Ви бъдат изработени такива – Удостоверение от агенцията по вписванията, Пълномощно, Възлагателно писмо или друг подобен, съобразен със законовите разпоредби. За печати на лекари, болници, медицински центрове и др. също се изисква документ, с който да бъде удостоверено право на изработка. Чрез http://www.signup.bg може да изработите и дубликат на съществуващ вече печат.

Механизмите, които предлагамe за фирмените печати са на утвърдени фирми, доказали предимствата и качествата на техните продукти в цял сват. Материалите, които използваме, също гарантират дълъг експлоатационен период и перфектен отпечатък.

Екипът на http://www.signup.bg има за цел да Ви улесни и консултира, ако това е нужно. В случай, че имате забележка за допусната от нас грешка по закупен продукт, той може да бъде заменен или върнат.